Jäta menüü vahele

Loome veebilehti rätseplahendusena. Nii on sul täielik kontroll loodava veebilehe disaini ja funktsionaalsuse üle ning veebileht peegeldab kõige paremini ettevõtte professionaalsust ja täidab ärieesmärke. Meie spetsialistid tagavad, et teie veebileht oleks:

  • Ülesehituselt selge ja intuitiivne, et külastajal oleks seal kerge navigeerida.
  • Haldajale mugav, et kodulehte oleks lihtne hoida aja- ja eesmärgikohasena.
  • Kaasaegne, ligipääsetav ja mobiilisõbralik. Meie loodud veebilehed vastavad rangele WCAG standardile.
  • Kiire, turvaline ja kergesti leitav.

Milline näeb välja veebilehe loomise protsess?

  1. Lähteülesande loomine. Selles etapis mõtleme põhjalikult läbi kõik loodava veebilehe eesmärgid, sihtgrupid ja vajadused nii nagu kodu ehitust planeerides luuakse ehitusprojekt. Põhjalik analüüs lähteülesande etapis aitab vältida kulukaid muudatusi järgmistes etappides. Lähteülesandest saad põhjalikumalt lugeda siit.
  2. Disain. Lähteülesande põhjal hakkame kujundama kasutajakogemust ja loome disainikavandid. Suhtleme kavandite loomise käigus tihedalt kuni on valmis viimistletud, interaktiivne ja näiliselt funktsioneeriv veebilehe või -rakenduse kasutajaliidese prototüüp.
  3. Arendus. Kaasaegse, paindliku ja jätkusuutliku sisuhaldussüsteemina soovitame WordPressi. Meil on palju kogemust ka Joomla! platvormiga, samuti teeme erilahendusi PHP Laraveli raamistikule. Veebilehtede arendamisel ei kasuta me küsitava kvaliteediga page buildereid ega templiite. Meie kasutatavad meetodid tagavad puhta ja kvaliteetse koodi, mille tulemuseks on kiire, otsingus paremini välja tulev ja sujuva kasutajakogemusega veebileht. Teostame ka integratsioonid ja API liideste arenduse veebilehe ühendamiseks väliste teenustega, et teie ettevõtte tööprotsesse optimeerida. Kasutame kaasaegseid üldtunnustatud meetodeid, töövahendeid ja testime põhjalikult.
  4. Sisuhalduskoolitus. Koolitame teie veebilehe halduse ja sisuloome eest vastutavat töötajat uue veebilehe täit potentsiaali ära kasutama.
  5. Hooldus, kasutajatugi ja lisaarendused. Monitoorime veebilehte ja kanname hoolt, et veebilehe tarkvara ja lisakomponentide versiooniuuendused ja turvaparandused oleksid tehtud. Aitame ka veebilehte hallata ja teeme lisaarendusi, et veebileht areneks koos organisatsiooni vajadustega.

Saad meilt tellida kogu protsessi või just vajaliku töölõigu.

Kuidas alustada?

👋 Jäta siia oma kontakt ja Kristel võtab sinuga ühendust, et rääkida teie vajadustest ning ootustest.

Meile saab ka kirjutada info@redwall.ee ja helistada 776 9222.